کبه برنج؛ یک وعده غذای عربی
شناسهٔ خبر: MjI0MTk

پنجشنبه - ۰۹ / شهریور / ۱۳۹۶

پیشنهادی برای آخر هفته دانشجویان

کبه برنج؛ یک وعده غذای عربی

در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها سعی داریم در پایان هر هفته، به معرفی یک «غذای دانشجویی» که متناسب با جیب دانشجویان است، اقدام کنیم.

 

به گزارش نگاه آزاد، کبه یک غذای عربی بسیار ساده و خوشمزه و پرطرفدار است که در زمان سرخ شدن روغن زیادی نیاز ندارد و می‌توان آن را در وعده ناهار یا شام و حتی میان‌وعده میل کرد و در این غذا به جای برنج هم می‌توان از بلغور گندم که چهار تا پنج ساعت خیس شده استفاده کرد.

 

مواد لازم: برنج نیمه دوپیمانه، گوشت چرخ‌کرده۱۵۰گرم، پیاز یک عدد متوسط، جعفری: مقداری، رب: یک قاشق چای‌خوری، نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران: به مقدار لازم  (قبل از هرکاری بهتر است برنج را یکی دوساعت خیس کنید).

 

ابتدا برنج را با آب و نمک و کمی زعفران بپزید طوری که یه کته نرم به‌دست آید.  بعد از دم کشیدن اجازه دهید برنج کمی سرد شود سپس آن را چرخ کنید یا با کوشتکوب خوب بکوبید و بعد برنج را با دست به خوبی ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. برای درست کردن مواد وسط کبه ابتدا پیاز را با روغن کم سرخ کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه را اضافه کرده و بعد گوشت را به پیاز افزوده و کاملا سرخ کنید و رب را بیفزایید و یک دقیقه قبل از خاموش کردن اجاق جعفری را اضافه کنید. برای جلوگیری از چسبندگی خمیر برنجی به دست باید یه کاسه آب کنار دست‌تان بگذارید و دست‌تان را در آب زده و از خمیر به اندازه یه نارنگی برداشته و کف دست‌تان پهن کنید و از مایه گوشتی وسط آن قرار داده و خمیر برنج را جمع کرده و با دست به آن حالت دهید و در روغن داغ به حالت شناور سرخ کنید. برای خوشرنگ‌تر شدن رنگ کبه، کمی زردچوبه داخل روغن بریزید و سپس کبه‌ها را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی دستمال بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

انتهای متن/*

برچسب ها:
به اشتراک بگذارید:
Top
کیمیا سامانه